opening clubgebouw

 

Welkom

Vogelhoudersvereniging "De Goudvink" - Epe is opgericht op 13 december 1950. Onze vereniging heeft ruim 70 leden welke wonen in o.a. Epe, Oene, Vaassen en omstreken. Wij beschikken over een eigen clubgebouw waar onze leden gezellig samen komen voor diverse activiteiten.

Iedereen die op enige wijze vogels houdt zou zijn voordeel kunnen doen bij onze vereniging. Er zijn leden, die een kweekkooi met één of meer vogels hebben en er zijn leden met een voliere die daarin vogels voor de gezelligheid houden. Er zijn ook leden die zeer fanatiek en gericht kweken voor de diverse tentoonstellingen. Voor ieder wat wils dus.

Wij hebben leden die alles weten over de leefwijze, vererving etc. Tevens houden wij regelmatig met de verenigingen van Vaassen en Heerde voorlichtingsavonden om onze kennis over de vogels uit te breiden. U kunt via de vereniging de nodige informatie over uw hobby krijgen. Dit gebeurt mede door het prachtige kleurrijke blad van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers "Onze Vogels". Als lid van de vereniging ontvangt u dit blad. U wordt van alles op de hoogte gehouden binnen onze vereniging door ons eigen maandorgaan, dat 8 maal per jaar verschijnd.

Bedankt voor uw bezoek aan onze website
en wij hopen u van dienst te kunnen zijn. Kijkt u gerust nog even verder of bekijk hier diverse foto's!

----------------------------------------------------------------

Copyright © 2011 Vogelhoudersvereniging "De Goudvink" - Epe.
Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers, district Gelderland onder nummer E05